EspaEuropean Union

Ανταλλακτικά ΟΕΜ από τα εργοστάσια γνήσιων προμηθευτών

ΑΡΧΙΚΗΝΕΑOEM κατασκευαστέςΟΕΜ ανταλλακτικά 1ης τοποθέτησης από το κορυφαίο εργοστάσιο της Truck-lite και Rubbolite

ΟΕΜ ανταλλακτικά 1ης τοποθέτησης από το κορυφαίο εργοστάσιο της Truck-lite και Rubbolite

20.08.2024OEM κατασκευαστές
trucklite2024.jpg

Truck-Lite is the worldwide leader in advanced LED lighting systems for commercial trucks, buses, and trailers. With over 250 patents, it's also an innovation epicenter for the transportation and defense industries. @trucklite

Από το 2009 με την παρουσίαση στη βιομηχανία του πρώτου #LED προβολέα στον κόσμο με προδιαγραφές DOT, η Truck-Lite έχει μεγαλώσει ώστε να ηγηθεί της βιομηχανίας ως επιλογή για λύσεις εμπρόσθιου και οπίσθιου φωτισμού LED από τους κορυφαίους ΟΕ κατασκευαστές για στόλους οχημάτων, και ειδικά για προσαρμοσμένες εφαρμογές.

Οι προβολείς της #trucklite χρησιμοποιούν υλικά υψίστης ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις πιο δύσκολες συνθήκες του κόσμου, καθώς αρχικά κατασκευάστηκαν για στρατιωτικές εφαρμογές και έχουν εξελιχθεί για να παρέχουν όχι μόνο ανθεκτικότητα και δύναμη αλλά και τεχνολογία οπτικών νέας γενιάς για κορυφαία απόδοση ορατότητας βελτιώνοντας δραστικά την ασφάλεια όσων βρίσκονται στο δρόμο.

Συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους και έτσι ως επίσημοι διανομείς και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδος, σας φέρνουμε για την κάλυψη κάθε ανάγκης φωτισμού του φορτηγού σας ΟΕΜ ανταλλακτικά 1ης τοποθέτησης από το κορυφαίο εργοστάσιο της Truck-lite και Rubbolite.

Για διαθεσιμότητα και τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας:

https://www.stergidissa.com/en/contact

#spareparts
#stergidistruckparts
#trucklighting
#trucklights
#truckparts

  • Χαμηλές Τιμές
  • Ποιότητα & Αξιοπιστία
  • Μεγάλη Γκάμα Ανταλλακτικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pontou 62 B Kteo, 54628, Thessaloniki, Greece
Phone: 0030.2310.754382
Fax: 0030.2310.754086
Ανοίξτε το Χάρτη